Populære varer

Om os

Hvem er EasyElectronics.dk?
EasyElectronics.dk er en webshop stiftet i 2019, hvor der sælges elektronik accessories. Hos EasyElectronics.dk lægges der vægt på god kvalitet med det enkle formål at tilfredsstille vores kunder.

Hvorfor handle hos EasyElectronics.dk?

Du skal handle hos EasyElectronics.dk, da service og kvalitet har første prioritet hos os. Vi forsøger altid at give vores kunder den bedste købsoplevelse som muligt. Derfor er vores produkter nøje udvalgt, så vores kunder får det bedste.

Handelsbetingelser

EasyElectronics.dk 

Email: Kontakt@easyelectronics.dk

Produkter

Kunden kan finde oplysninger om produktet samt oplysninger om produktets pris på webshoppen. Når et produkt købes, er aftalen først bindende, når ordrebekræftelsen er modtaget hos kunden. 

Hos EasyElectronics.dk tages der forbehold for udsolgte varer samt lav lagerbeholdning, og vi sørger for at bestille udsolgte produkter hjem. 

Pris

De anviste priser på EasyElectronics.dk er alle angivet inkl. 25% dansk moms. Der tages forbehold for eventuelle prisfejl på de anviste priser. EasyElectronics.dk er først bundet af de anviste priser, når kunden modtager ordrebekræftelsen. Hvis ordren er mindre end 250 DKK tillægges der et mindre gebyr for at dække fragt- og ekspeditionsomkostningerne. 

Betaling

Betaling foregår med kreditkort gennem PayPal, her kan kunden enten betale med eller uden en PayPal-bruger. PayPal er blandt verdens mest sikre onlinebetalingssystemer, så handlen foregår trygt og sikkert.

Levering

Leveringen hos EasyElectronics.dk er altid gratis, da vi mener, at vores kunder kun bør betale for det bedste – nemlig vores produkter. 

Du kan forvente din ordre indenfor 1-3 hverdage efter ordreafgivelse. 

Returnering

Hvis du er utilfreds med dine produkter, og derfor ønsker at returnere din ordre bedes du kontakte os først. Når du har kontaktet os bedes du sende ordren tilbage til nedenstående adresse:

OBS! Returnering sker på kundens egen regning